Wat anderen over mij zeggen

Mijn website was na twaalf jaar aan een ingrijpende vernieuwing toe. En die vernieuwing is er, dankzij Jolanda, gekomen. Jolanda voelde goed aan wat de bedoeling was en zette dat in korte tijd om in een fantastisch product!

Gijs Hiltermann

HG Advies

Jolanda weet hoe het werkt; ze maakt helder wat er wordt gevraagd, ze houdt je scherp en overtreft vervolgens je verwachtingen. Kortom, helemaal top!
Herman van Dam

Devote Project & Program Management

Onlangs heb ik Jolanda benaderd voor het corrigeren en redigeren van de teksten op mijn website. Zeer tevreden over het resultaat en de hele fijne samenwerking. Jolanda is een betrokken en pro-actieve vrouw die exact aanvoelde wat ik en mijn bedrijf nodig hebben. In de toekomst zal ik Jolanda zeker weer benaderen voor verdere samenwerkingen!

Anneloes van Deest

Bureau de Schakel

Jolanda werkt snel en efficiënt. Normaal zit ik zelf bovenop mijn to-do lijst en lopende projecten, maar Jolanda was me zelfs een keer voor met het updaten over de status van een project! Altijd fijn om met gelijkgestemde mensen samen te werken :).

Bram Bulkens

De Animatier

Jolanda heeft voor mij een fantastische verkooptekst gemaakt van een hele bijzondere woning. Dit heeft zij boven verwachting uitgevoerd. En los van het feit dat de tekst ‘onwijs’ goed was is het voor mij ook belangrijk dat zij tijdens het opnemen van de woning, tijd en aandacht voor de klant heeft. De klant moet zich op zijn gemak bij haar voelen. Kortom, ik zou Jolanda zeker aanbevelen en heb de vervolgafspraken al staan! Erwin Geijtenbeek

Makelaardij Geijtenbeek

Het samenwerken met Jolanda is mij goed bevallen. Ze weet je verhaal goed te vertellen en voelt de juiste tone of voice uitstekend aan. Denkt proactief mee om tot een nog mooier resultaat te komen, echt een aanrader! Gijsbert Legemaat

Freelance (Digital) Designer

Jolanda heb ik leren kennen als zeer accuraat en attent. Zij heeft graag de verantwoordelijkheid voor eigen projecten en kan dit ook goed managen. Een uiterst prettig persoon om mee samen te werken. Ria van Boven

Projectmanager

Professioneel, accuraat, creatief en een business mentaliteit dat is waar Jolanda voor staat. Naast het feit dat ze een goed gevoel voor humor heeft, is zij eerlijk, oprecht, kan haar kennis goed uitwisselen over haar markt en is zij betrouwbaar. Stephan Boelé

Sales Executive